Димитър Бербатов коментира ситуацията в бившия си тим Манчестър Юнайтед. Той бе категоричен, че те трябва бързо да започнат да печелят точки, ако не искат да изостанат твърде много от конкурентите си още в началото на сезона.

"Ако не внимават срещу Брайтън, могат отново да страдат. Харесва ми начина, по който Брайтън играе футбол, с много подавания и използването на пространствата. Да, понякога биват побеждавани, както стана с Уест Хам, когато имаха много притежеание на топката, много удари и все пак загубиха. За Манчестър Юнайтед е време да се събуди, тъй като преди да се усетят, сезонът ще е почти приключил. Те трябва да започнат да печелят точки. Смятам, че "червените дяволи" ще спечелят, но ако не го направят, разликата с топ отборите ще стане твърде голяма," заяви бившият нападател.

Бербатов сподели своето мнение и за друг от интересните сблъсъци през този уикенд, когато един от фаворитите за титлата Арсенал се изправя срещу Евертън, който пък е в тежка ситуация и има спечелена само една точка.

"Арсенал играе добър футбол и Евертън трябва да е по-умен срещу тях. Ако нямат достатъчно качество, за да се справят с тях, то тогава трябва да опитат да ги победят с физика. Ще трябва малко да ги тормозят. Навремето Евертън имаше силни играчи. Такива, срещу които не би искал да се изправиш и чийто лакти летяха наоколо. Те трябва да използват силните си страни, дори и да е грозно. В отчаяна ситуация трябва да се използват отчаяни мерки, а за "карамелите" точките са важни. Ако Евертън продължи така, то сезонът им няма да е добър. Може и да изненадам някои хора, но смятам, че този мач ще завърши наравно," завърши Бербатов.

Виктор Осимен ни накара да се гордеем, нареди Бербатов до Меси, Роналдо и Неймар

Виктор Осимен ни накара да се гордеем, нареди Бербатов до Меси, Роналдо и Неймар

Прочетете защо