"Манчестър Юнайтед трябва да се цели в спечелването на трофеи, а не просто в място в четворката на Висшата лига", заяви капитанът на тима "червените дяволи" Ашли Йънг пред клубния сайт.

През уикенда момчетата на Солскяер се простиха с надеждите си за място в топ 4 в крайното класиране, което дава право на участие в Шампионска лига и през следващия сезон ще играят в Лига Европа.

"От години казвам, че нашият клуб трябва да говори за спечелването на титли и трофеи. Много години правихме точно това и за клуб с размерите на Манчестър Юнайтед е разочароващо само по себе си да трябва да говорим за място в четворката. Не успяхме да постигнем нужните резултати, за да се класираме в топ 4. Нуждаехме се от прекалено много помощ от други отбори и от това сами да си помогнем, но последното не го направихме. Трябва да забравим този сезон, да се погледнем в огледалото и да се мотивираме да печелим трофеи през следващия", каза още Йънг

Последните две места в топ 4 практически се изясниха този уикенд, като Челси си гарантира и на теория едното от тях, а само някакво чудо може да попречи на Тотнъм да вземе другото.

Последният мач на Манчестър Юнайтед за сезон 2018/19 е срещу Кардиф на "Олд Трафорд". 

Ясно е кои играчи ще напуснат Юнайтед през лятото

Ясно е кои играчи ще напуснат Юнайтед през лятото

Един от сигурните напускащи е капитанът Антонио Валенсия