Играчите на Маначестър Юнайтед не са доволни от методите на работа на временния мениджър на клуба Ралф Рангник и част от тях не успяват да се адаптират към схемата му на игра 4-2-2-2, съобщават различни издания в Англия.

Освен това в съблекалнята на тима се е зародило недоволство по различни причини, една от които е привличането на Кристиано Роналдо през лятото, което пък е довело до създаването на различни групи и е влошило рязко атмосферата в тима в последните месеци.

Медиите допълват, че цели 11 играчи имат желание да напуснат тима сега или през лятото. Именно това ще е вероятно най-голямото предизвикателство пред Рангник в следващите седмици, ако иска да предотврати катастрофален сезон за тима в края на кампанията, задача, която му бе възложена при назначението преди няколко седмици. За помощ в работата с играчите и обединението на съблекалнята е помолен Майк Фелън, който бе част и от щаба на Солскяер, както и спортният психолог Саша Ленс, който пристигна като част от щаба на германеца.

Юнайтед най-после назначи заместник на Ед Уудуърд

Юнайтед най-после назначи заместник на Ед Уудуърд

Ето кой е той