Пеп Гуардиола също похвали играчите на Манчестър Сити, въпреки че тимът изпусна победата срещу Челси, след като водеше с 3:2 и 4:3 късно в мача.

Гражданите останаха на върха в класирането, а наставникът прие философски сблъсъка, който наистина остави феновете без дъх.

"Това бе добра реклама на Висшата лига. Качествени играчи, които могат да играят силно. Като цяло сме наистина доволни. Няма за какво да съжаляваме, опитахме да победим. Допуснахме грешки и можеше да се справим по-добре, но при такъв съперник и подобни условия те са обясними" заяви Пеп.

Челси и Манчестър Сити завършиха 4:4 в мач от Висшата лига

Челси и Манчестър Сити превъртяха играта - 4:4 след луд мач в дъждовен Лондон!

Ето подробности

"Бяхме близо, но 8 добавени минути са много време. Имаше моменти при 3:2, в които в 2 или 3 ситуации можехме да вкараме отново и тогава може би щеше да е различно. Контролирахме мача по онова време, но след това допуснахме някои лоши решения и се стигна до равенство" добави той.

"Все пак бе важно да посрещнем международната пауза на върха. Не очаквах това особено след мача с Арсенал, който загубихме. В Шампионската лига също вървим добре, така че съм доволен предвид мястото, от което тръгнахме. Сега момчетата могат да отдъхнат и след това да бъдат готови, защото ни очакват трудни мачове" каза още Гуардиола.