Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола заяви, че Манчестър Юнайтед много скоро ще се намеси в борбата за титлата, тъй като след пристигането на Оле Гунар Солскяер на "Олд Трафорд", "червените дяволи" са подобрили представянето си.

"Никога не съм казвал, че Тотнъм и Челси не са в борбата за титлата. Няма как да отпиша първите пет, шест отбора. Манчестър Юнайтед всяка седмица подобрява серията си от победи и ще се намеси в битката за първото място. Ако Челси успее да запише поредица успехи, също ще е претендент да стане шампион, така че всички имат шансове. Разликата не е много голяма. Щом има още 39 точки, за които да играеш, когато си с 9-10 точки назад, това не е много. 

Пеп Гуардиола: За Ливърпул е много по-лесно

Пеп Гуардиола: За Ливърпул е много по-лесно

"Най-важното нещо за нас е да бъдем себе си"

Само преди няколко дни вече ни бяха отписали. Ливърпул беше шампион, а сега ние сме фаворитът. След още три дни, може би, ще сме лидер или ще изоставаме със седем точки. Опитваме се да останем спокойни в тази ситуация. Ще има много изненади и ще бъде трудно за всеки тим да спечели всички мачове, защото всички отбори - и претендентите, и останалите, имат качествата, капацитета и уменията да създават проблеми", коментира Пеп.