Не смятам, че съперниците ни идват тук вече загубили. Не мога да си представя някой отбор, който преди мач да не си казва - ще го направим. Познавам всички мениджъри и знам колко способни са. Как надъхват играчите си - това е мисленето. Понякога не побеждаваме, но това е защото правим нещо неправилно. Това каза Пеп Гуардиола преди утрешния мач на неговия тим срещу Уулвс.

"Понякога е нужен късмет, за да спечелиш даден мач, да натрупаш точки и да вземеш титли. Но ние знаем, че е нужно да правим добре нещата, така че съм горд от начина, по който работим", добави още той.

"Първият ми сезон тук не бе постоянен и имахме проблеми. Не го очаквах, когато пристигнах. Мислих, че у дома ще бъдем силни, а като гости ще бъде тежко. Следващите две кампании обаче се справихме много добре", продължи Пеп.

Гуардиола: Проблемът с Де Бройне не е голям

Гуардиола: Проблемът с Де Бройне не е голям

"Ще бъде на разположение след паузата за националните отбори"

Очаква се Фернандиньо да продължи да играе в центъра на защитата до Николас Отаменди, след като Джон Стоунс и Аймерик Лапорт лекуват травмите си. Това ще бъде трети мач за 34-годишния бразилец в една седмица, но Гуардиола е убеден, че той може да се справи.