Звездата на Манчестър Сити Кевин Де Бройне даде интервю пред белгийското издание HLN, в което бе запитан за потенциален свой трансфер в Саудитска Арабия, а полузащитникът приветства такава възможност, предвид финансовия й аспект. Както е известно, договорът му с "гражданите" изтича следващото лято, като в края на този месец опитният футболист ще навърши 33 години.

"За съпругата ми Мишел едно екзотично приключение не е проблем. Това са сред разговорите, които все по-често водим като семейство. Все още ми остава една година от договора, така че трябва да мисля за това какво може да се случи. Най-големият ми син сега е на 8 години и не познава друго място освен Англия. Той също ме пита колко още ще играя за Сити. Когато настъпи моментът, ще трябва да се справим с това по определен начин.

На моята възраст трябва да си отворен към всичко. Говорим за невероятни суми пари, а това би могло да бъде краят на кариерата ми. Понякога трябва да помислиш върху това. Ако играя там за две години, ще мога да спечеля невероятна сума пари. Преди ми се налагаше да играя футбол 15 години и е възможно все още да не съм достигнал въпросната сума. Също така трябва да помислиш какво би означавало това за по-нататък. Но засега не ми се е налагало да мисля за това", сподели Де Бройне.