Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола говори преди реванша от Шампионската лига срещу Борусия (Дортмунд). Първата среща завърши с успех 2:1 за "гражданите". 

"Ако започнеш да мислиш твърде много за резултата и да смяташ колко гола трябва да вкараш или да не допуснеш, губиш концентрация и започнаш да забравяш за какво си излязъл на терена. Няма значение какво се е случило в първия мач, важното е, че имаш шанс да поправиш грешката на реванша. Щеше да е по-добре, ако не бяхме допуснали този гол в първия мач, но в Шампионска лига винаги имаш шанс. Ние имаме потенциал да бележим голове, те имат също. Нашият план е да излезем на терена и да им покажем от първата минута, че няма да се защитаваме и да браним аванса си, а ще опитаме да наложим нашия стил на игра и да спечелим мача", коментира Гуардиола на пресконференцията преди мача.

"След 27 победи в 29 мача, трябва да съм луд, ако не вярвам на играчите си. Всички бяхме разочаровани миналата година, когато не успяхме да стигнем до полуфиналите, но никой няма да ни даде даром нищо, трябва да си го спечелим. Време е за следващата крачка", каза още Гуардиола.

Санчо пропуска реванша срещу Манчестър Сити

Санчо пропуска реванша срещу Манчестър Сити

Лоша новина за Борусия (Дортмунд)