Английският национал Джак Грийлиш осъществи рекорден трансфер в Манчестър Сити и дори вече дебютира за "гражданите" при загубата с 0:1 от Лестър за "Къмюнити Шийлд".

След подписването на договора си с английския шампион, като повечето футболисти, и той заяви, че трансферът в новия му клуб е сбъдната мечта. В дните преди преминаването му на "Етихад" обаче местните медии припомниха "туитовете", с които Грийлиш в миналото е изразявал своите пристратия към градския съперник Манчестър Юнайтед.

Ето ги и въпросните публикации:

Челси - Брадфорд 2:4, Ман Сити - Мидълзбро 0:2 - ето защо обичаме Купата на ФА!!!! - 24.01.2015 г.

"Надявам се, че един ден ще мога да се присъединя към най-добрия отбор в света - Ман Юнайтед и, между другото, всички трябва да последвате @MellyUTD" - 14.09.2014 г.

"На "Театъра на мечтите"! Това място е невероятно!!!!" - 14.09.2014 г.

"Давайте!!!!! Хайде, Юнайтед!!!!" (при гол на "червените дяволи" - б.р.) - 01.04.2014 г.

"Има футбол! Моля се Юнайтед са победи и Сити да загуби, не мога да гледам как Сити печелят първенството лол, също така хайде Вила!! #АВФК #молетесезаСтан (за Стилян Петров - б.р.) #Юнайтед" - 13.05.2012 г.

"На път за тренировка, най-после поднових тренировки и слънцето пече, напълно съм РАЗВЪЛНУВАН за мача довечера, хайде "червени" #Юнайтед" - 30.04.2012 г.

"Обичам да слушам Дрейк, докато заспивам :) Ще поспя малко и след това ще се събудя за тазвечершния мач на Юнайтед #ЧервениДяволи"!! - 16.02.2012 г.

Джак Грийлиш: Беше абсолютна чест да дебютирам за Сити

Джак Грийлиш: Беше абсолютна чест да дебютирам за Сити

Благодаря на феновете за прекрасния прием, споделя футболистът