Новият треньор на вратарите в Лудогорец Здравко Здравков може да се окаже в ситуация, в която да работи с петима вратари през пролетта. Толкова се очаква да са играчите на този пост през втория дял на първенството. 

Към момента "орлите" разполагат с Ренан, Хорхе Броун, Даниел Наумов и Владислав Стоянов. Предварителен договор с клуба подписа Пламен Илиев. В следващите дни ще стане ясно дали националът ще премине в Разград още сега или ще довърши сезона в Астра (Гюргево) и шампионите ще го вземат като свободен агент през лятото. 

Снимка 377396

Източник: LAP.bg

В един момент ситуацията с вратарите на Лудогорец може сериозно да се промени. Положението със Стоянов определено не е добро и той най-вероятно повече няма да пази за отбора. Стражът дълго време се възстановяваше от контузии и няколко операции на коляното. В един момент той започна леки тренировки и дори се очакваше да играе за втория отбор. Стоянов обаче получи усложнения и е заминал отново за Барселона да се лекува. Договорът му с "орлите" изтича в края на сезона и е много малко вероятно да получи предложение за нов, пише "Тема спорт". 

Ренан отказа да подпише нов контракт с разградчани и това си действие вбеси ръководството на тима. Бразилецът иска да се прибере в родината си и не е изключено да се стигне до негов трансфер още през зимата, ако Илиев бъде привлечен сега. 

Снимка 388320

Източник: LAP.bg

Младежкият национал Даниел Наумов може да бъде пратен под наем, за да трупа игрова практика в Първа лига. Преди време той бе част от Верея, а през този сезон пази за дубъла на Лудогорец.

Лудогорец готви продажба на четирима бразилци, трима са титуляри

Лудогорец готви продажба на четирима бразилци, трима са титуляри

Ренан, Сисиньо, Натанаел и Кампаняро могат да напуснат Разград