Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че през настоящия сезон в Първа лига не е забелязал съдиите да подпомагат Лудогорец, въпреки че има много други такива случаи.

Босът коментира и липсата на победи при "белите", като е категоричен, че вината тръгва от него и минава през всеки един футболист на отбора.

Венцеслав Стефанов за смяна на Загорчич: Пълни глупости! Не ме занимавайте

Венцеслав Стефанов за смяна на Загорчич: Пълни глупости! Не ме занимавайте

Славия е в серия от 4 мача без победа

"Въпросът за липсата на победа е деликатен. Трудно ми е да дам точен отговор. Вината е комплексна, като започнете от мен и свършите с последния футболист в отбора. Играем 6-7 кръга без крайни защитници, но това не е оправдание. Имаме доста контузени, някои започнаха без подготовка и след няколко мача им натежава. Добре сме, не се радвайте.

Не се зарадвах на загубата на Левски от Ботев (Враца). Това е още едно доказателство, че силите у нас са доста изравнени. Ето и ние паднахме от Витоша. Чест прави на Ботев. Играят мъжки момчетата. Ние също се опарихме от тях.

Чичо Венци: Гошо Петков трябва да бъде "Футболист на годината"

Чичо Венци: Гошо Петков трябва да бъде "Футболист на годината"

"Ще направим всичко възможно мачът срещу ЦСКА да е на стадион "Славия"

На тези силни футболисти на Лудогорец лека съдийска подкрепа им е достатъчна. Поне тази година не виждам реферите да подпомагат разградчани. Иначе се е виждало, че има много такива случаи. Моето мнение, като ръководител, като потърпевш и облагодетелстван е, че ние, хората около футбола, вдигаме врява, като ни ухапят съдиите. Но като е за нас - какво да се прави, случва се. Аз искам само съдийството да е справедливо.

От играчи като Георги Петков има полза. Трябва да продължим да се грижим за школата си, а не да взимаме само деца от Левски. Да си имаме и наши си таланти", коментира Венци Стефанов пред "Евроком".