Новият национал на България Вандерсон говори пред Дарик за повиквателната, която получи от Красимир Балъков за евроквалификацията с Англия. 

Крилото коментира и случката от мача със Славия, когато не разбра, че голът му е отменен и целуна приятелката си. 

"Така се случи. Първо бях много щастлив, но после не се почувствах добре. Тази грешка коства работата на треньора. Когато реферите направят такива големи грешки трябва да има по-голямо наказание.

Не искам да говоря за съдиите, но с тази грешка те оставиха без работа един човек, говоря за Стойчо Стоев. Хора от трибуните ми казаха, че голът не е зачетен.

Длъжни сме да победим Марибор. Просто нямаме друг избор. 1:0, 2:0 не е важно, важното е да влезем в Лига Европа. Последните два мача не играхме добре, но сега смятам, че ще играем силно.

Стойчо Стоев си тръгна, но Генчев остава тук. Той познава всички нас. Всички вярваме на Станислав Генчев. Мисля, че това в момента е най-голямата криза в Лудогорец. Никога не сме играли така, както сега. Има много нови футболисти. Трябва малко време. 

Щастлив съм, че играя за националния отбор. Искам да помогна. С Балъков проведохме приятелски разговор. Това е един треньор, който знае как да разговаря. Той е легенда", заяви Вандерсон.

Вандерсон: Ще дам всичко от себе си, за да защитя отбора на този народ, който ме посрещна с такава любов

Вандерсон: Ще дам всичко от себе си, за да защитя отбора на този народ, който ме посрещна с такава любов

"Благодаря на Господ"