Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас даде пресконференция преди мача с Олимпиакос. Специалистът е спокоен преди реванша след мача в Гърция, завършил 1:1.

"Не можем да правим каквито и да са сравнения с отбора от преди 5-10 години. Трябва да гледаме това, което имаме пред нас и отбора, който ще срещнем утре. Това е шампионът на Гърция. Знаете какво първенство имат. Те са и 46 пъти шампион. В Англия казват, че фланелката става изключително тежка в такива моменти. Може да доведе до натиск и притеснение в играчите. Но, в същия момент, получаваш манталитет на победител, не трябва да ги подценим.

Не трябва да излизаме със страх, а с увереност. Накрая играеш 11 срещу 11 в две полувремена и всичко се решава на терена. След първия съдийски сигнал няма значение какви са заплатите на играчите, историята на отбора, всичко се решава на терена. Уверен съм, че моят отбор ще бъде щастливият след края на мача".

Стефан Баджи: Трупаме увереност

Стефан Баджи: Трупаме увереност

"Двата отбора имат нужда да спечелят този мач"

"Веднага след първия мач в Атина имаха футболистите свободни дни в сряда и четвъртък. След това се събрахме в петък. Тренирахме и в събота, и неделя. Днес вечерта имаме още една тренировка. Получават се на доста добро ниво. Беше важно играчите да се възстановят повече психически, отколкото физически, защото бяха натоварени седмици с мачове и пътувания.

Готови са физически и ментално. Ще видим тази вечер на тренировката и утре на мача. Както съм казвал и преди, за треньорите е доста по-лесно в такива мачове, защото няма нужда от допълнителна мотивация да бъде давана на играчите. Винаги може по-добре, но в първия мач не беше лошо представянето ни. Очаквам да покажем това, на което сме способни утре вечер", заяви Дамбраускас.