Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас посочи говори след победата на разградчани над Шахтьор (Солигорск) с 1:0. Ето какво каза той:

"Беше тежко и трудно. Играхме първия си официален двубой. Не бяхме прецизни при създаването на головите положения. Ключовият момент бе да проявим търпение и да играем, както ние знаем, Имаме играчите, които да направят разликата.

Хората, които се появиха от скамейката като Вандерсон, Сотириу и Чибота имаха своето въздействие. Искахме по-голяма победа. Ако можехме да реализираме повече попадения, щеше да е добре, но оставаме концентрирани за ревашна.

Ако трябва да бъда честен, Шахтьор бяха подготвили малки изненади за нас. Контролирахме мача. Искаха да няма свободни наши остри нападатели в тяхната третиран. Добре сгъстени бяха и не ни позволяваше да отправим изстрел за попадение, но успяхме да вкараме.

Не сме на 100% готови. Направихме много промени затова, но ако гледахте предишните ни двубой, ще видите, че сме добре подготвени.

В крайна сметка смятам, че с двубоите, ще постигнем своя максимум. Ще става трудно за нас, защото трябва да редуваме мачове от първенството и евротурнирите.

Не е от значение за спокойствие. Ние сме хора и понякога се отпускаме. Най-важното за нас е да запазим фокуса. Този сезон имахме кадрови проблеми и взехме някои играчи. За много от нас ще бъде за първи път да постигнем нещо значимо", каза Дамбраускас.

Съни Дяков: Тази година ще играя футбол, а след това ще мислим

Съни Дяков: Тази година ще играя футбол, а след това ще мислим

Щастлив съм за момчетата, малко късно вкараха днес, но това е без значение, споделя футболистът