Валдас Дамбраускас се сбогува с тима на Горица в социалните мрежи. Новият треньор на Лудогорец призна, че трудно е взел решение да смени обстановката и да замине на България.

"Трудно е да пиша тези думи. Трудно бе и да взема това решение. Откакто дойдох във Велика Горица се чувствам свързан с града, с хората, със спокойствието, което ме доведе тук. 2020 не бе лесна година за никого, преборихме пандемия, преживяхме земетресения, изолация, карантина... През цялото това време аз не се чувствах самотен, защото бях част от семейството на Велика Горица.

Още един израелски клуб иска Чибота

Още един израелски клуб иска Чибота

Конгоанецът е желан и от Апоел (Беер Шева)

Работехме усилено на тренировките, карахме се, спорехме, забавлявахме се, подкрепяхме се, превърнахме се в истински отбор. После дойдоха и резултатите... Заедно с тях дойдоха и отговорностите, както и възможностите. Една възможност дойде на пътя ми. Шанс, който не мога да пропусна, защото ми е страхотно предизвикателство. Когато си в спорта, винаги имаш големи мечти. Уповавам се на своето мото, че най-опасното и разочароващото нещо във футбола е да останеш в посредствеността, да изгубиш амбиция. Трябва да се доказваш всеки ден. Затова и реших да си тръгна от Горица.

Защитник на Лудогорец ще учи за треньор

Защитник на Лудогорец ще учи за треньор

Драгош Григоре има план за след края на кариерата му като активен футболист

Няма достатъчно думи, за да опиша благодарността си към играчите, служителите, спортния директор, журналистите, феновете. Бе огромна привилегия да работя с вас! Винаги ще съм Вашият най-голям фен, винаги съм готов да помогна. Не мога да Ви кажа "Довиждане", защото знам, че пътищата ни ще се пресекат отново.

В Нидерландия твърдят: Лудогорец привлече вратаря на Грьонинген

В Нидерландия твърдят: Лудогорец привлече вратаря на Грьонинген

Серджио Падт е твърд титуляр в селекцията на "зелено-белите"

Специални благодарности към президента Ненад Црнко, който ден по ден построи този клуб. Той създаде възможности за толкова много хора и успя да ги накара да мечтаят! Благодарен съм, че ме подкрепяхте по време на това 10-месечно приключение. Благодаря на всички, които ме поздравяват по улицата, които идваха на мачовете, които ни пожелаваха успех. Благодаря, благодаря, благодаря на всички! Бе приключение, което никога няма да забравя! Да живее ХНК Горица!", написа Дамбраускас.

Валдас Дамбраускас е новият треньор на Лудогорец

Лудогорец обяви името на новия треньор

Валдас Дамбраускас пое "орлите"