"Лудогорец ще отмъсти на Динамо!, сигурен е бившият вратар на "орлите" Урош Голубович. - Преди година съдията ни закла в Загреб срещу същия съперник. Бяхме на крачка от плейоф за Шампионска лига. Никога няма да забравя този кошмар. Утре ще бъда на стадион "Васил Левски", за да подкрепя българите".

Урош Голубович има защо да мрази Динамо, и то не само заради историческата вражда между сърби и хървати. Той бе обявен за виновник след драмата в Загреб, която остави Лудогорец пред вратите на Шампионската лига. Както е известно, тогава реферът Феликс Цвайер от Германия назначи 5 минути продължение. Те изтекоха, но немецът не свири край. В 98-ата минута Вида вкара гол за Динамо, а Голубович не успя да спаси въпреки отчаяния си плонж.

"Заслужавахме да продължим, казва сега Урош. - Цял живот ще ме преследва споменът за този пропуснат шанс. Каквото и да си говорим и каквито и сметки да правим, няма как да променим случилото се. Зарадвах се, когато разбрах, че жребият на Лига Европа среща отново Лудогорец и Динамо. Сега българският шампион може с един куршум да удари два заека. Да отмъсти за кошмара в Загреб и до голяма степен да си осигури класиране за следващия етап на турнира. уверен съм в успеха. Почти всеки ден се чувам с моите бивши съотборници. Те са готови за битка и пределно мобилизирани".

"Не бива да се подценява Динамо. Пише се, че в клуба има криза, говори се много за проблеми. За мен е ясно, че те имат и по-сериозно лоби в европейския футбол и не е съвсем случайно това, че на мача в Загреб преди година дадоха 8 минути продължение. На практика се игра до гол. Надявам се, че сега в София реферът ще свири честно".

Мачът на стадион "Васил Левски" започва в 22,05 и ще бъде предаван директно по БНТ1.