Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни коментира очакванията си за мача с дублиращия отбор на Лудогорец във Втора лига. Срещата е утре от 15:30 часа на стадион "Христо Ботев".

"Уважавам много Лудогорец. Първият им отбор е шампион на България от доста време насам. Във втория им отбор има много млади и талантливи играчи, които играят добър футбол. Това е отбор, който се старае да играе качествен, приятен за окото футбол. Точно за това смятам, че ще се получи отличен мач. Лудогорец е опасен отбор и развива много бързо играта си от едната в другата фаза. Трябва да подчертая, че мястото на Лудогорец в класирането е напълно реално и заслужено".

Драми във Втора лига - Созопол с декларация срещу Уорън Фийни

Драми във Втора лига - Созопол с декларация срещу Уорън Фийни

"Ако Пирин имаше български треньор, вече да се е класирал за елита"

"Ние продължаваме нашата серия от мачове без загуба, което не може да не ме радва. Продължаваме и без допуснат гол през пролетта, като взехме 10 от 12 точки на разположение. Момчетата тренираха с настроение и очакват с нетърпение двубоя. Всички са на разположение с изключение на Преслав Йорданов, който напусна поради травма по време на мача със Созопол и Юлиян Попев, който все още лекува контузията от мача със Симитли", каза Фийни пред клубния сайт.