Шампионът по футбол на Ирландия Шамрок Роувърс определено не се намира в най-добрата си форма, но ще трябва да хвърли всички сили, ако иска да защити реномето си на участник в най-престижния клубен турнир на УЕФА.

За това призна старши треньорът Стивън Брадли. Утре тимът се изправя срещу Лудогорец в мач-реванш от предварителните групи на Шампионска лига.

"Трябва да подходим с манталитета, че ще спечелим мача. Както знаехме и преди първата среща, че там ще бъде трудно, защото излизаме срещу много добър отбор. Но ние трябва да подходим така, че искаме да спечелим мача и ще се опитаме да го направим.

Европейските турнири е мястото, където искаме да бъдем. Искаме да играем в големи мачове на всеки няколко дни. Така че без извинения, очевидно не бяхме в най-добрата си форма в мача с Дрохида. Искахме да спечелим, но за съжаление не успяхме да го направим. Бeше разочароващо, че не спечелихме. Още повече, че водихме в резултата 9 минути преди края, така че наистина сме разочаровани. Искахме да постигнем резултат с три точки, но си тръгваме с една. Така че я взимаме и гледаме напред".

Лудогорец и ЦСКА на престижни позиции на Балканите

Лудогорец и ЦСКА на престижни позиции на Балканите

Левски е по-назад