Фланговият нападател на Лудогорец Бърнард Текпетей загатна, че може да се стигне до негов трансфер, ако тимът не успее да влезе в групите на Шампионската лига.

Ганаецът остави добра кампания зад гърба си. В 24 двубоя в Първа лига 24-годишното крило вкара 10 гола и направи 12 асистенции.

"Говорих с хора от клуба, когато сезонът приключи. Те ме информираха, че към мен се е появил интерес от други клубове, защото имах много силен завършек на сезона. Не виждам обаче как от Лудогорец ще ми позволят да си тръгна, защото амбициите са за влизане в групите на Шампионската лига. Според разговорите, които водехме, Лудогорец иска да им помогна в евротурнирите.

Три френски клуба с интерес към халф на Лудогорец

Три френски клуба с интерес към халф на Лудогорец

Вижте подробности

Ако обаче не успеем да достигнем до груповата фаза на Шампионската лига, те може и да "ми вземат парите и да ме продадат". Аз няма да прибързвам с решение за трансфер. В момента всичко в Лудогорец, както и евроучастието ме устройват. Ще напусна Лудогорец само ако интерес прояви топ отбор, който ще ми подхожда", заяви Текптей пред footballghana.com.