Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков се сбогува с отбора. Опитният играч си тръгва официално от шампионите и по този повод излезе с публикация в социалните мрежи.

Ето какво написа Дяков:

"За всички прекрасни моменти заедно, за всяка една тренировка и мач, за лудите европейски вечери, за шампионските мачове, за спечелените трофей, за българските дербита, за успехите и провалите, за всеки миг, в който се наслаждавах на любимата игра, за всички сбъднати мечти! Дълги години бях щастлив от футбола, които играем. Заедно започнахме от нищото, заедно израстнахме и мечтаехме и заедно оставаме в историята! Бях рамо до рамо с множество истински мъже и отлични футболисти и треньори в равни и неравни битки! Работих с удоволствие със страхотни ръководители и невероятни собственици! Респект и благодарност към всички работили и работещи в клуба, повечето от които не познавате, но работещи феноменално и грижещи се нищо да не ни липсва! Получавахме подкрепа от верни привърженици. Играхме срещу едни от най-добрите футболисти и отбори в Европа и го правихме успешно, стъпихме на легендарни стадиони. Безброй щастие!!!

Лудогорец обяви съдбата в клуба на легендите си Светослав Дяков и Козмин Моци

Лудогорец обяви съдбата в клуба на легендите си Светослав Дяков и Козмин Моци

Румънецът започва работа в клуба

Аз съм горд българин,горд благоевградчанин, приет като свой в Разград. Малък град, в които израстнаха децата ни, оставяме хиляди спомени, запознахме се с много читави хора, Човеци! Лудогорец и Разград ще останат в сърцата на нашето семейство! Бъдете сигурни, че ще се видим отново!

Успях заради труда, качествата, характера, постоянството и отдадеността, които имам към футбола. Хиляди благодарности на най-близките ми хора и приятели, от които съм усещал непрекъсната подкрепа! За пътеводната светлина в живота ми думите са излишни Марияна Дяков.

Благодаря Лудогорец!!!"