Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков заяви, че иска "орлите" да подобрят рекордите на ЦСКА от девет поредни титли и трофей без загубен мач.

"Това, че продължих договора си с Лудогорец, не е голяма новина. Имам прекрасни отношения с всички тук. Всичко бе въпрос на един подпис. Щастлив съм, че толкова време вече съм в Лудогорец, но честно - не съм си го представял. Не мисля за край на кариерата. Имам планове, но не бързам. Най-важното е да съм здрав. Чувствам се отлично физически. Отборът ми даде толкова много. Затова не е тайна, че той ми е на сърцето, както и родният Пирин. Надявам се бъдещето ми да е тясно свързано с един от двата тима", сподели халфът пред БНТ.

"Първите две титли бяха най-трудни. И при нас е имало доста тежки моменти, но проблемите си ги решавахме вътре и това беше големият плюс на клуба. Ключът към успеха е доверието между всички."

"Ще се опитаме да изравним постижението на ЦСКА да станем първи без загуба. Но не ни е самоцел, а и има отбори, които може да ни изненадат. Надявам се да подобрим и рекорда на ЦСКА за поредни титли", каза още Дяков.

И Владислав Стоянов продължи договора си с Лудогорец

И Владислав Стоянов продължи договора си с Лудогорец

"Щастлив съм, че ще имам възможността да продължа кариерата си в Лудогорец. Екипът ни е страхотен"