Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков говори, след като вдигна десетата поредна титла на отбора. 

"Щастлив съм много, защото много труд се крие зад тези титли. На върха е най-ветровито. Всеки си прави сметка както иска, но пак казвам, че това не е даденост за Лудогорец. Ще дойдат трудни времена може би, но се надявам те да са далеч във времето, защото този клуб има страхотна организация и заслужава да триумфира с титлата", заяви Светослав Дяков, който от самото начало е в Лудогорец.

"Всяка една от тях е сладка, но първите може би бяха най-сладките, защото бяха най-инфактни. Има години, които често ставаме прекалено рано шампиони. Не че не сме щастливи, но емоцията е малко по-различни. Десет поредни титли е нещо феноменално".

"Ако трябва да съм честен, като гледам ситуацията в българския футбол, ми се струва, че хегемонията на Лудогорец ще продължи. Силно се надявам, защото съм силно пристрастен към този клуб. Надявам се да печели още титли. Днеска се радваме. Горд съм и съм щастлив, че съм бил малка част от всяка една спечелена титла. Аз сам не мога да направя нищо. Много достойни мъже и истински футболисти играха за Лудогорец. Не трябва да забравяме нито един от тях. Днес тази вечер един човек липсва. Това е Марселиньо. Заслужава да е тук при нас сега", каза още полузащитникът.