Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков даде интервю за предаването "Домът на футбола", в което говори за деветата поредна спечелена титла от "орлите" и целите на отбора в бъдеще. 

"Много съм щастлив и удовлетворен от това, което правим. В целия клуб и организация мислим само за футбол. Абсолютно резонно и заслужено станахме шампиони. За първи път се случва да има прекъсване по средата на сезона, но го има и това. Успяхме да се нагодим на този ритъм. Животът ни предлгага всякакви изненади. Най-важното е, че се опазихме от контузии", започна той.

"Тук са най-добрите в България. Класата е най-висока тук. Имаме страхотно треньорско ръководство. Триумфираме с много труд и битка. Ако не се раздаваме винаги, няма да ни се получават нещата. Щастлив съм, че мога да съм част от тези успехи на Лудогорец". 

Лудогорец пусна билетите за мача с Локомотив (Пд) и призова към спазване на мерките

Лудогорец пусна билетите за мача с Локомотив (Пд) и призова към спазване на мерките

Входните талони ще се продават на клубната база

"Върба е човек с визитка. Такива хора прилягат на Лудогорец. Той има своите възгледи. Промени доста от нещата. Както на терена, така и в съблекалнята. Към момента работата му е отлична". 

"Истината, е че тези мачове (до края на сезона) ще ги използваме за европейските мачове. Няма време за стабилна подготовка. Трябва да сме сериозни и отговорни. Подготовка за лятото. Големите цели за Лудогрец са в Европа", продължи халфът. 

"Този път жребият ще е ключов. Факторът домакинство не е за подценяване в Европа. Не съм сигурен за добре ли е. Може да се паднеш с неприятен отбор да гостуваш. Надяваме се, че ще направим добра подготовка и ще се опазим от контузии. Имаме шансове да се преборим за груповата фаза". 

"Живко е мой набор. Не съм имал късмета да играя с него, но сме се засичали. Познавам го. Пожелавам му на първо място да успее да премине през това здравословно състояние. Аз съм убеден, защото е боец, достоен капитан. Младите могат да се учат от него на професионализъм. Сигурен съм, че ще продлъжи в сферата на футбола", допълва юношата на Пирин.

"Доста сериозна ми е възрастта. Докато се чуствам добре, ще помагам. Ще бъда тук. Факт е, че имам договор за още 1 година. Не съм мислил за след това. Искам да се боря отново за победи и нови евровечери. След това ще видим как ще стоят нещата. Хората в Лудогорец имат уважние към мен и смятам, че можем да продължим да работим заедно", надява се той.

Павел Върба: В Лудогорец са свикнали да играят в Шампионската лига

Павел Върба: В Лудогорец са свикнали да играят в Шампионската лига

"Нямаше друг вариант в Разград, освен да спечелим титлата"

"Събрали сме качествени играчи. Опитни. Няма да бъде лесно. Никой няма да си прави илюзии. Един човек, ако не си вярва, няма смисъл да тръгва на война. Лудогорец с една добра подготовка има аргументи да атакува ШЛ.

"Каули се включи страхотно. Покрай старите опитни бойци, нека има момчета с качества. Трябва да имаш качества, за да помагаш в този колектив. Той е показал, че може да приема момчета от всякаква народност и раса", казва полузащитникът.

"Лудогрец очаква да бъде награден за деветата. Ще има празненство. След това ще се борим да влезем в Шампионска лига. Целта е само една. Лудогорец се бори за първото място. Ще се постараем да подобрим един рекорд, който е на много години", завърши капитанът.

Лудогорец може да се откаже от привличането на Вагнер Диаш

Висока цена спира национал за трансфер в Лудогорец

Клод Пюел се е отказал от задържането на Диаш