Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков коментира загубата на тима с 0:3 от Шахтьор (Донецк). Ето какво каза състезателят на шампионите:

"Много труден противник. Беше много неприятно и за двата отбора да играят в тази жега. Получихме добър урок. След като са ни победили с 3:0, значи има отчетлива разлика.

Лудогорец загуби от Шахтьор (Донецк) с 0:3

Лудогорец без аргументи срещу Шахтьор, чиста победа за украинския гранд

Попадение на Кешеру бе отменено заради засада

Допуснахме наивни голове. Трябва да играем по-здраво дефанзивно в Европа, защото тези грешки се наказват. Те бяха по-свежи в атака и ни създаваха проблеми с бързите си футболисти. Има доста време до мачовете с Ференцварош. Трябва да бъдем по-добре дотогава. Събраха се доста минути. Беше ми доста тежко накрая. Поисках смяна, защото нямах сили. Трябва да се ротираме и да си помагаме.

Новите футболисти се адаптират. Те са добри футболисти, но нека не избързваме с мнение за техните качества. Гледахме един официален мач на Ференцварош. Сериозен отбор са, но не непреодолим. Трябва да покажем характер в тези мачове. Имаме амбицията да продължим. Не сме на 100%. Има лека умора, което е нормално на този етап. Има време да се освежим".

Ференцварош с нов трансфер преди битката с Лудогорец

Ференцварош с нов трансфер преди битката с Лудогорец

Унгарският шампион се подсили с качествено попълнение