Капитанът на девткратния шампион Лудогорец Светослав Дяков даде специално интервю за "Дарик радио". В него той бе категоричен, че целта му през новия сезон е разградчани да спечелят десета поредна титла, с което да сложат на екипа си специалната звезда, която показва постижението. Халфът сподели, че има договор с клуба за още една година и възнамерява да го изпълни, въпреки напредналата си футболна възраст.

"Това е благодарение на страхотната работа в Лудогорец през тези години. Това е работа и на страхотните футболисти, с които съм играл и са помогнали и аз да съм част от тези триумфи. Не го приемам, като индивидуална награда, а като постижение за всички в клуба. Клубът много се разви през годините.

Стъпка по стъпка Лудогорец е разпознаваем европейски отбор. Щастлив съм, че толкова време останах тук. Големите успехи на Лудогорец се дължат на всички в клуба - футболисти и мениджмънт. Треньорът решава кога да играя и кога не.

Най-важното е да съм на разположение. Аз съм на сериозна футболна възраст, но се радвам, че с поведението си и играта си заслужавам да бъда в този отбор. Имам насоки за бъдещето. Най-важното е моята работа, като футболист. Имам договор за още една година и ще го изпълня.

Амбициран съм да спечелим десета поредна титла. Това е и целта. Както и Купата и Суперкупата. Надявам се и в евротурнирите да се представим на по-добро ниво. Следя какво се случва при конкурентите. За нас е по-добре да има силни отбори и силно първенство. Важното е отборите да надграждат. Ако сме на достатъчно добро ниво ще е много трудно на съперниците да ни спрат", сподели капитанът на Лудогорец.

Волен Чинков ще ръководи мача за Суперкупата

Волен Чинков ще ръководи мача за Суперкупата

Мачът между Лудогорец и Локомотив (Пловдив)