Лудогорец заминава за Уелс в сряда сутринта. Очаква се отборът да бъде на летището във Варна около 8,45 ч. Чартърът на отбора до Манчестър излита в 10,00 ч. Реваншът с Дъ ню сейнтс е в четвъртък в 20:30 часа, припомня официалният сайт на шампионите.

В сряда Лудогорец ще проведе официална тренировка на стадион "Рейскорс граунд" в Рексъм в 18,30 ч. местно време. Половин час по-рано треньорът Стойчо Стоев ще даде пресконференция.

Антони Здравков: У нас се играе труден футбол. Не сложен, а труден

Антони Здравков: У нас се играе труден футбол. Не сложен, а труден

"Новите играчи на Лудогорец ще имат нужда от време да се адаптират"

Лудогорец се прибира в България веднага след мача с Дъ ню сейнтс. Очаква се чартърът на отбора да кацне на летището във Варна около 4,30 ч. в петък сутринта.

Клубът напомня, че се приемат заявки за билети за мача в Рексъм. На имейл tickets@ludogorets.com всички фенове, желаещи да наблюдават срещата на живо, могат да резервират своите билети. Цената на един входен талон е 10 английски лири. За българските привърженици е отделен западния сектор на "Рейскорс граунд", който носи името "Юнивърсъри енд". Всеки заявил билет е необходимо да остави своите три имена, както и рождена дата.

Входните талони ще се продават непосредствено преди мача на стадиона в близост до сектора за гостуващи фенове.

Ангел Петричев: Това не е нарушение, това е покушение!

Ангел Петричев: Това не е нарушение, това е покушение!

"Определено Албентоса е най-добрият каратист в Ефбет Лига"