Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев говори пред клубната телевизия преди дербито с Левски. Срещата е в събота от 18:00 часа на "Лудогорец Арена". 

"Отборът е в добро състояние. Футболистите тренират нормално. Здрави са. Това е най-важното. Труден мач ще е. В последните два двубоя Левски показва добра игра. Няма да е леко, тъй като се срещат два отбора, които искат да победят.

В Лудогорец има достатъчно футболисти, които могат да заместят адекватно Вандерсон. Така, че да не се отрази неговата липса.

Очакването, че ще е лесен мач е измамно. Това, че си победил в предните срещи не значи нищо. Всеки двубой е различен по стойност. Играе се в различно време. В никакъв случай няма да подценим сблъсъка.

Отборите в България трудно ще се изненадаме, тъй като се познаваме доста добре. Вярвам, че моят отбор ще подходи отговорно към мача, за да се представим на ниво.

Трудно ми е да прогнозирам колко решаващ ще бъде резултатът. Всеки мач до края на първенството ще е от изключително значение за нашия отбор. Сега сме фокусирани към Левски.

Оставащите срещи до края не са леки и в тях аз не бих подходил с презумцията, че сме шампиони. Тепърва предстои да станем", заяви Стоев.

Николай Йорданов ще ръководи дербито между Лудогорец и Левски

Николай Йорданов ще ръководи дербито между Лудогорец и Левски

Йорданов ще свири и днескашния финал за Купата на България