Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев даде мнението си за равенството 1:1 срещу Валур в мач от втория предварителен кръг на Лига Европа. 

"Няма как да съм доволен. Имаха два удара и единият влезе. Общо взето и с Ференцварош беше така - три удара и три гола. Изпуснахме много. Започнахме да играем, като ни вкараха гола.

Няма спор, че сме по-добрият отбор. Изпускаме много ситуации. Постоянно работим върху това. Не мога да гадая защо не се получава. Доста са компонентите, когато стигнеш до голова ситуация и не я реализираш. Трябва футболистите сериозно да се замислят. Този противник не е такава класа, но по-нататък не се знае.

Все още използваме ширината на терена и пасове през центъра. Има ситуации, в които атаката трябва да се развие по фланга, за да има успеваемост. 

Всеки един футболист ще получи необходимото игрово време. Затова ми трябват конкурентоспособни футболисти. Вандерсон не е в оптималното си състояние, но ще придобие необходимия игрови опит, за да се чувства спокойно на терена. Нека не говорим за твърди фаворити. На терена е съвсем различно. Очаквам много повече от отбора", заяви Стоев.

Валур и Лудогорец не се победиха - 1:1

Лудогорец се спаси от срамна загуба в Исландия с гол в края

Абел Анисе донесе равенството на "орлите" при гостуването на Валур