Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев е доволен от завръщането си в Разград и независимо от краткото време, в което е начело, вече усеща положителна промяна във футболистите на "орлите".

Наставникът сподели, че негативните резултати са се отразили доста на играчите, но той е провел разговори с тях и вече всичко е наред.

Лудогорец без Козмин Моци срещу Септември

Лудогорец без Козмин Моци срещу Септември

Защитникът е наказан заради натрупани жълти картони

"Когато имаш толкова малко време няма как да промениш много неща. За мен беше плюс, че познавах 1/3 от футболистите. Проведохме разговори - те да ме опознаят, аз да ги опозная. Все пак играчите ни са човешки създания. Лудогорец е показал през годините, че има много класен състав, а негативните резултати им се бяха отразили, но след разговорите ни нещата се промениха. Работата, която се свърши в този период даде резултат. При Вандерсон причини извън футболно естество са му влияели. Когато дойдох аз, вече бяха изчистени. Той се представи добре, не ме подведе, главата му беше чиста. И други футболисти не се чувстваха напълно в собствената си кожа. Нормално е, когато се говори с един нов-стар треньор, когато се разчита на тях, да си върнат увереността. Аз вярвам на всички, надявам се и те да отвърнат по същия начин.

Не искам да коментирам какво е било преди мен. Доста неща са се променили за пет години. Организационно нивото е вдигнато много. Трябва да присъствате и да видите, развил се е като клуб, пожелавам на всички български отбори да тръгнат по този път. Дадох отговора си в рамките на няколко часа.

Светослав Дяков е футболистът с най-много победи срещу Левски

Светослав Дяков е футболистът с най-много победи срещу Левски

Вижте колко са те

Владислав Стоянов на 30 март трябва да бъде опериран в Барселона, дано нещата се развият успешно за него, знаем какви качества има той. Отборът има потенциал за европейски мачове, но ще имаме нужда и от нови футболисти. Трябва да искаме да постигаме все повече и повече. Изхождайки от точковия актив не бива да се подценява и отборът на Левски, във фазата на плейофите има шест сериозни тимове, може да се загубят точки, надявам се да станат интересни мачове и футболът да взима предимство", коментира Стойчо Стоев в предаването "Домът на футбола" по "Диема спорт".