Старши треньорът на Лудогорец - Стойчо Стоев, заяви след победата над Берое, че някои от играчите, които са получили шанс за изява днес са грабнали шанса си. По отношение на Марселиньо специалистът не пожела да коментира дали отново ще му даде шанс. 

Лудогорец победи Берое с 4:2

Лудогорец победи Берое след голово шоу в Стара Загора

Разградчани с пълен актив от точки след първите два мача

"Този двубой беше изключително важен, защото след загубата бе нормално настроението ни да не е в най-добри тонове. Реагирахме адекватно и постигнахме победата. Мое решение бяха промените в състава, но все пак имах и едно на ум за мача с исландците в четвъртък. Исках да видя някои от другите футболисти, за да знаем какво можем да очакваме от тях. Някои от тях дадоха сериозна заявка за място в отбора. Жоржиньо е един от тях - доста добро попълнение. Бях го гледал доста през пролетта и знаех, че може да ни свърши работа. Решението за Марселиньо е мое. Втори път се случва да реагира така. Това за мен е рецидив. Не искам да коментирам дали ще има още един шанс за него", каза Стоев.

"Нормално е, когато загубиш във важен мач, да се спекулира със смяна на треньора. Аз съм достатъчно дълго в занаята и толкова много са ме "сменяли". Аз съм спокоен за поста си. Ако не бях, щях да съм изнервен. Въобще не е стояла на дневен ред моя смяна", допълни наставникът.

Жоржиньо: Чувствам се много щастлив, защото това са първите ми голове за Лудогорец

Жоржиньо: Чувствам се много щастлив, защото това са първите ми голове за Лудогорец

Всеки мач играем като за последно, за да печелим с такива резултати.