Наставникът на Лудогроец - Стойчо Стоев говори пред клубната телевизия преди петъчното гостуване на Берое. Специалистът е на мнение, че "орлите" сами си правят трудно първенството и вече е настъпило време всички в редиците на тима да демонстрират своята голяма класа.

Според него преднината от пет точки пред втория ЦСКА може да се смята и за малка, и за голяма, като това зависи изцяло от представянето на разградчани във всяка една среща до края на първенството.

Марселиньо пропуска мача с Берое заради изцепката си във Варна

Марселиньо пропуска мача с Берое заради изцепката си във Варна

Бразилецът ще плати и 500 лева глоба

"След неудачите в мача с Черно море очевидно е, че нещата трябва да се променят. В положителна насока, тъй като малко или много се натрупа напрежение в отбора. Трябва да се представим на ниво. Хубаво е, че самите футболисти осъзнават след мача с Черно море, че трябва да има промяна във визията ни за много неща. Надявам се да се получи срещу Берое в петък".

"В момента Берое е в подем. Играе добър футбол. От психологическа гледна точка Берое се намира в едно много добро състояние. Играе за самия футбол. За доброто си представяне, защото ситуацията в момента е такава, че няма как Берое да играе за нещо повече. Когато един отбор е освободен от големи очаквания, обикновено се представя на високо ниво".

Димо Бакалов с решителен гол за дубъла на Лудогорец

Димо Бакалов с решителен гол за дубъла на Лудогорец

Победата увеличи шансовете на Лудогорец-2 за оставане във втория ешелон

"Поглеждайки мачовете, които ни предстоят, не би трябвало да правим такива грешки. Сами си правим трудно първенството. Но сега е моментът един класен отбор да покаже, че наистина е класен".

"Мачовете намаляват, напрежението се увеличава. Напрежението е основно при нас и ЦСКА, защото ние се борим за шампионската титла. На нас, треньорите, работата ни е да следим конкурентите. И малко, и много са пет точки. Ако отборът се представя на ниво и се стреми във всеки мач показва потенциала, който има, това е добра преднина. Ако е колеблив в изявите си, нормално е тези пет точки да не са голяма разлика. Но всичко зависи от нас".

Лудогорец договорил Адриан Попа за постоянно

Лудогорец договорил румънски футболист

Адриан Попа остава в Разград за постоянно