Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев е категоричен, че реакцията на Козмин Моци при гола му срещу Левски е била просто изблик на радост, нищо повече.

"Тренираме нормално, всички са здрави. Нямам проблем със състава. Взел съм решение кой ще замени Моци почти веднага, но исках в седмичния цикъл да доуточня дали изборът ще ми е правилен. Доста се изприказва за Моци. Слушах най-различни тези, мнения... Изблик на радост, нищо повече. Да приемем, че е било пред феновете. По някакъв начин това се коментира като провокация. Самите действия на Моци са нормални. По никакъв начин не е провокирал публиката, но всяка една радост, изразена пред друга агитка, се приема като провокация.

Козмин Моци: Какво точно направих след гола си срещу Левски? Не съм обиждал никого, мен обиждаха цял мач!

Козмин Моци: Какво точно направих след гола си срещу Левски? Не съм обиждал никого, мен обиждаха цял мач!

Вижте какво още каза той

Ботев (Пловдив) е доста добре комплектован отбор с нелоши състезатели, които практикуват привлекателен футбол. Надявам се да стане спектакъл за зрителите, да останат доволни. Надявам се да победим.

Съмнявам се, че мачът за Купата, който изиграха, ще ни даде предимство. Те гонят Купата и четвъртото място. Не мисля, че ще отпишат този двубой.

Дали ще съумеем да ги спечелим, нямам представа. Но ще направим всичко възможно да успеем. За нас всеки двубой е важен и няма как да ги подценяваме", коментира наставникът на "орлите".

Стоев: Моци не трябваше да прави така, ще си поговорим

Стоев: Моци не трябваше да прави така, ще си поговорим

"Нормално е да имаме по-големи шансове за титлата от ЦСКА"