Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев говори преди заминаването на отбора за Будапеща. Утре "орлите" гостуват на Ференцварош в мач от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. 

"Труден мач, това са турнирни двубои. Два мача. Трябва да успеем да извлечем един добър резултат от първия мач, за да си улесним донякъде втория. Отиваме с нагласата да победим. 

Проучихме ги, естествено. Доста информация вече имаме. И футболистите ги гледаха. Мисля, че сме ги разучили добре. Въобще няма да подходят защитно. Те са отбор, който обича да контролира топката.

Изглеждат добре и в двете фази на играта. Контролът на топката ти позволява да създаваш повече голови ситуации, но не винаги е така. Стремежът ни е да контролираме топката и да създаваме положения.

Въпросителни винаги има пред един треньор. Мисля, че поне за утрешния мач съм ги решил. Най-добре, ако може да запазим вратата суха и да отбележим гол. Опитвам се да предам моето спокойствие. Дано се получи, защото ще бъде напрегнат мач.

Стадионът ще бъде пълен, което е хубаво. Трябва да се представим добре. Вандерсон все още лекува контузия. Опитахме се да коригираме слабостите. Ако си позволим да ги допуснем и срещу Ференцварош, ще бъдем наказани", заяви Стоев.

Нападател разкри, че Лудогорец го иска

Нападател разкри, че Лудогорец го иска

Вижте кой е той