Стойчо Стоев не остана особено доволен от представянето на Лудогорец в тазвечерния мач срещу Ференцварош в първия квалификационен кръг от Шампионската лига. Специалистът вярва, че "орлите" имат сили да заличат поражението с 1:2 на реванша в Разград.

"В началото на второто полувреме необяснимо дадохме инициативата на Ференцварош. През първото полувреме ние бяхме по-добрите, но те ни вкараха още с първата си атака. Чак след като ни вкараха втория гол, започнахме да владеем топката. Като цяло, не беше лош мач за отбора. Ясно е , че имаме известни слабости, но показахме и добри неща".

"Общо взето, в сравнение с мача с Локо (Пд), стояхме по-добре в защита. В атака имахме нужната острота. Мачът е отворен. Ясно е, че Ференцварош идват в Разград с по-добър резултат, но у дома ще направим всичко възможно, за да ги отстраним".

"Със сигурност освен победа, ще търсим да бъде и по-изразителна, ако може. Има една седмица. Нещата и в моята глава да се подредят също така. Убеден съм, че ще си вземем нужните поуки. Драгош Григоре няма да бъде готов за реванша. Утре е на магнитен резонанс. Става въпрос за по-сериозно разтежение".

"Марселиньо е важен играч за Лудогорец, но тогава, когато е свеж. Ако не е, ние се губим в дефанзивен план".

Ференцварош победи Лудогорец с 2:1 в първи мач от началния квалификационен кръг на Шампионската лига

Ференцварош подчини още един български тим, гол на чужд терен съхрани надеждите на Лудогорец за прогрес в ШЛ

Селекцията на Стойчо Стоев загуби с 1:2 визитата си в Будапеща