Наставникът на Лудогорец - Стойчо Стоев говори пред медиите на заминаване за Уелс, където "орлите" ще гостуват на ТНС в мач-реванш от третия предварителен кръг на Лига Европа. Първата среща бе спечелена с 5:0 от разградчани.

"Няма разходки, това е европейски мач, идеална възможност една част от футболисти, които нямат достатъчно игрови минути да ги получат, а други малко да починат. Надяваме се да не се получат контузии, най-малкото противникът т ще играе за своята чест. Не бих делил играчите ни на титуляри и резерви, който и да избереш в един момент, няма да грешиш", каза наставникът.

"От вчера наблюдавам Марибор, имам видеонаблюдения, по-конкретно и целенасочено вече ще гледам след мача с ТНС. Словенците са от този тип отбори, които се стремят от първата до последната минута да постигнат добър резултат".

"Марселиньо отдавна е част от отбора, той тренира с отбора, това че вие го научавате по-късно... Това е, отдавна сме провели разговори. Той беше също достатъчно конкретен и пред вас, медиите", завърши Стойчо Стоев на Летище "Варна".

Жуниор Брандао е сигурен за иранския гранд Персеполис

Жуниор Брандао е сигурен за иранския гранд Персеполис

Сделката трябва да бъде финализирана днес