Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев донякъде бе доволен, след като неговият отбор завърши наравно - 1:1, при визитата си на Берое в 32-ия кръг. Задоволството от специалиста дойде, след като "орлите" стигнаха до хикса в сетния миг след изстрел с глава на Драгош Григоре и голяма грешка на Душан Перниш.

"Естествено, че съм доволен, тъй като изравнихме в последната секунда. Като цяло имаше повече напрежение, но не знам откъде идва. Самата мисъл явно в главите им, че ако има неудача, то точките могат да станат по-малко, но има известно напрежение, а тогава трудно се показва класата, която имаш. Правихме непредизвикани грешки. Така ще е до края и всеки мач ще е такъв. Отвикнали са да играят такива мачове, тъй като предните години първенството по-рано се решаваше и явно са отвикнали. Това са мои разсъждения обаче. Надявам се малко да се поотпуснат, защото когато си напрегнат играеш трудно", започна той.

"Всяка една загуба е неприятна, тъй като в един момент виждаш какво става. Ако си победил, както ЦСКА имаха неудача, вече точките щяха да са добре за нас, но загубихме и добре че и ЦСКА загуби. Така ще е до самия край и всяка точка ще е важна. Сега имаме директен мач на "Армията" и искам да видя по-добро лице и да са уверени от действията си на терена".

Берое и Лудогорец не се победиха в двубой от Първа лига - 1:1

Гол в последната минута спаси Лудогорец от втора поредна загуба в шампионата

Берое не успя да се поздрави със заслужен успех над селекцията на Стойчо Стоев