Помощник треньорът на Лудогорец Станислав Генчев говори след класирането на шампионите напред в турнира за Купата на България. Асистентът на Валдас Дамбраускас призна, че не е доволен от показаното от "орлите" на стадиона на Спартак (Варна).

"Освен да продължим напред, беше важно да го направим по убедителен начин. Играта не подхожда за нашия отбор! Да, теренът е лош, но той е лош и за двата отбора. Противникът успя да ни затрудни, играха с голямо желание, въобще не сме доволни от показаното.

Според мен най-голямата причина е мотивацията на футболистите, два дни отделихме на разговори и анализи, че Спартак не е случаен отбор. Беше ясно също и че теренът ще ни затрудни, така и се получи. Трябва да продължим с анализите и въобще да не се повтарят тези два мача.

Продължава лечението на Антон Недялков и Кирил Десподов, надяваме се да ги използваме в неделя. Нямаме притеснения от нито един отбор в България, нямаме предпочитания за жребия.

Всеки един трофей трябва да бъде мотивация за всеки един човек в клуба, ще направим всичко възможно да спечелим Купата, но трябва да подобрим играта си и това лице от днес да не се повтаря повече", заяви Станислав Генчев.

Спартак (Варна) - Лудогорец 0:1 за Купата на България

Дискусионна дузпа класира Лудогорец на осминафинал за Купата на България

Спартак (Варна) затрудни максимално "орлите", но загуби с 0:1