Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев коментира предстоящия мач с Брага. 

"Проблемите, които имаме са свързани с контузията на Антон и наказанието на Сисиньо. Всички останали са в добро състояние и очакваме да покажат най-доброто от себе си. Неприятно е, когато двама основни играчи са извън строя. Надяваме се Недялков да е на линия максимално скоро, както и Каули, но има неща, които изискват време", започна той.

Дамбраускас: Лудогорец ме уволни несправедливо, не го очаквах

Дамбраускас: Лудогорец ме уволни несправедливо, не го очаквах

"Имах най-добрите резултати"

"Знаем как Брага подхождат към мачовете си. Важно за нас е концентрацията. Доста отбори в днешния футбол сменят често схемата си на игра. Тренирали сме за различните варианти. Знаем какво да правим на терена. Имаме идея и как да променим нещата, ако не се получава в началните фази на двубоя. Всичко зависи от нас", продължи той.

"Всеки съперник може да е удобен и неудобен, в зависимост от нашето представяне. Важно е да покажем истинското си лице утре и с помощта на феновете ни да спечелим три точки. В нашата група няма слаби отбори. Всяка победа дава самочувствие на отбора. Ние се нуждаем от тези точки. Ще направим всичко възможно, за да останем в борбата за топ 2. Ще преследваме тази цел и в утрешния сблъсък", завърши Генчев.