Станислав Генчев коментира загубата с 1:3 от Антверп. Ето какво каза треньорът на Лудогорец след края на срещата от груповата фаза на Лига Европа:

"Естествено, че сме разочаровани, след като сме загубили мача, няма от какво да сме доволни. Мачът може да го разделим на две полувремена - слабо първо и по-добро второ, в което създадохме положения и изравнихме играта, но в момент, в който отборът беше в подем, допуснахме гол и противникът взе преднина.

Снимка 508152

Източник: Официален сайт на Лудогорец

Не е достатъчно едно полувреме за добър резултат срещу такъв отбор. Второто полувреме беше добро в сравнение с първото. След почивката имахме две чисти ситуации и след това две много опасни контраатаки, които дори не завършихме с удар. Противникът също се справяше добре.

Когато загубим, аз не обичам да деля отбора на този игра слабо, този силно. За смяната на Баджи до последно Драгош имаше проблем, а имахме право на едно спиране на играта и затова изчакахме до 82-рата минута. Имаше шанс да останем с човек по-малко на терена и решихме да не рискуваме.

Антверп победи Лудогорец с 3:1

Нова загуба и поредни три гола във вратата на Лудогорец, шампионите остават без спечелена точка в Европа

Още една безславна среща за "орлите" в турнира

Първо, трябва да отбележим, че противникът бе много добре организирам, много бързо реагира, след като загуби топката, като ни пресира и притискаше.

Наистина през първото полувреме играхме с голямо напрежение, което е нетипично за нашия отбор. Това също допринасяше за непредизвиканите грешки.

Не съм гледал повторението при втория гол на Антверп, не знам дали е имало игра с ръка на Ричи де Лает, но това е част от играта", каза специалистът.