Станислав Генчев говори след поражението на Лудогорец от Тотнъм мач от груповата фаза на Лига Европа. Младият специалист отдаде случилото се на липсата на тренировъчен процес през последните седмици:

"Нито от резултата, нито от играта сме доволни. Единственото позитивно нещо е, че след 20 дни отново играхме мач и то срещу доста сериозен съперник. Поне да си върнем част от формата. Да се подготвим за оставащите 7 двубоя до края на годината.

Специално за Тотнъм бе подготвено това нещо, тъй като в предния мач в Разград доста от положенията бяха създадени точно през центъра на защитата. Това е отбор, който обича да комбинира през централната част. Видяхте и няколко дни по-рано срещу Манчестър Сити вкараха подобен гол. Затова искахме да имаме по-голяма сигурност в центъра, но въпреки всичко допуснахме доста слабости.

Опитвахме се да вкарваме по-свежи хора, тъй като доста отпаднаха физически. Имахме само петима, които бяха тренирали нормално. 14 дни не са водили тренировки, логично е да отпаднат и да бъдат сменени. Първо да ги предпазим от контузии и другото, да вкараме по-свежи, които да се включат и да помогнат на останалите си колеги.

В Европа всеки един мач е важен. Носи престиж на клуба, точки. Трябва да подходим изключително сериозно и да търсим максимума", сподели Станослав Генчев.

Хари Уинкс вкара на Пламен Илиев от почти 50 метра

Хари Уинкс вкара на Пламен Илиев от почти 50 метра

Голът е третият най-далечен в историята на Лига Европа