Треньорът на Лудогорец - Станислав Генчев се надява разградчани да покажат истинските си възможности срещу Брага. Специалистът говори преди утрешния мач от груповата фаза на Лига Европа срещу португалския клуб.

"Направили сме нашия анализ. Показахме какви грешки сме допуснали. Също така показахме организацията в играта на Брага - къде може да се възползваме от техните слабости, въпреки че са много добре организиран отбор.

Надявам се утре да се възползваме от тях. Всеки един мач е важен за нас. Без значение какво място заемаме в групата. Всеки мач искаме да се представяме добре, да показваме добро лице и да израстваме като отбор. Утрешният мач е важен не само за нас, но и за отбора на Брага. Надявам се да успеем да покажем истинските си възможности и да се поздравим с успеха.

Много трудно за 2 седмици може да има някаква коренна промяна. Брага доста време изгражда своя стил на игра. Очаквам същия подход от тях - много солидна организация в защита и много опасни атаки. Отборът им не разчита само на защитата и на вратаря, за да не допуснат гол.

Брага е отличен пример за това как трябва да изглежда един отбор. Имат много добър треньор, който е намерил ритъма на игра. Ние винаги сме наблягали на това как изглежда нашият отбор и какъв стил на игра искаме да практикуваме.

Няма как да не се съобразяваме с противника, но винаги акцентираме върху това какво и как искаме да го постигнем. Това се обяснява подробно на футболистите. Те трябва да знаят, че са в отбор с големи амбиции", каза Генчев.

Треньорът на Брага: Очакваме един Лудогорец, който е задължен да спечели

Треньорът на Брага: Очакваме един Лудогорец, който е задължен да спечели

Трябва да играем, както винаги го правим, коментира Карлош Карвалял