Лудогорец ще вземе почти 15 млн. лева, ако се осъществи сделката между "орлите" и Брюж за Игор Тиаго. 21-годишният нападател на разградчани прави много силна пролет, а изявите му предизвикаха интереса на редица клубове от Европа.

Белгийското издание voetbalnieuws.be твърди, че ако има сделка между Лудогорец и Брюж, тя ще е на стойност 7,5 млн. евро. Медията уточнява, че сделка все още няма, но това е цената, която българският шампион е поставил за бразилската си перла.

Игор Тиаго напуска Лудогорец

Игор Тиаго напуска Лудогорец

Договорил се е с белгийски гранд

Собственикът на ФК Брюж Барт Ферхаеге е известен в страната като човек, който си прави добре сметката. И за да се реши на плащането на такава сума за футболист от първенство извън ранглистата на Топ 15 каквото е българското, или е уверен в успеха, или е решил да рискува с цел бързо връщане в Шампионската лига.

За него вариант беше да продаде Феран Жутгла на Лацио и по този начин да вземе пари извън клубната каса, но римските орли са се насочили към Сантяго Хименес (Фейенорд) като нов нападател. Ако нещата с мексиканеца не се получат, то Жутгла ще се появи отново на дневен ред, допълва белгийското издание.

Припомняме, че най-скъпо продаденият футболист от българско в чуждо първенство се държи отново от Лудогорец. Преди години разградчани трансферираха Джонатан Кафу за малко под споменатите 7,5 млн. евро.

Караманджуков: Ако се стигне до проджаба на Игор Тиаго, тя ще е рекордна за България

Караманджуков: Ако се стигне до проджаба на Игор Тиаго, тя ще е рекордна за България

Спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков бе доволен от спечелването на Купата на България