Наставникът на Лудогорец - Анте Шимунджа говори преди мача срещу Рома утре. Той заяви, че откакто е дошъл в Лудогорец, е казал на футболистите, че те трябва да мислят като победители независимо кой отбор ще е срещу тях на терена.

"Смятам, че сме подготвени и всичко е възможно в мача утре. Единственото, което трябва да направим е да подходим по най-добрия начин в мача и да играем със смелост. Очаквам състезателен мач от двете страни. Доста конкурентен.

Играчите са на терена. Те се съревновават един срещу друг, а не толкова треньорите. Ние трябва да отговорим на качеството, което те имат и да го направим със смелост и самочувствие. Като говорим за тактиката може да се промени по време на мача.

Коце Стоянов: На Лудогорец ще му бъде доста трудно срещу Рома

Коце Стоянов: На Лудогорец ще му бъде доста трудно срещу Рома

"Никога не съм се чувствал респектиран, когато играх срещу тях"

Удоволствие е да разполагаш с такава група играчи. Направихме ротации през уикенда. Всички направиха заявка - някои по-сериозна, някои по-скромна. Всички доказаха, че са готови за този мач. Доволен съм, че разполагам с такава група играчи, в която всеки може да помогне - било с вдигане на темпото, смята на тактиката - офанзивна или дефанзивна.

Напрежението може да е добро. Ние вкарваме напрежение за нас, за да се развиваме всеки ден. От първия ден, в който дойдох казах, че няма значение къде и срещу кой играем трябва да имаме манталитет на победител. Да, като клуб са доста пред нас, идват от едно от топ първенствата. Единственото, което ние може да направим, е да имаме манталитета на победители.

На първо място съм доволен от цялостната ситуация и от групата, с която разполагам, защото останаха само Клод Гонзалвеш и Доминик Янков, които очакваме скоро да са готови за игра. Успяхме да привлечем това, от което имахме нужда. Винаги може да бъде по-зле, винаги може и по-добре. Доволен съм, защото всички в клуба знаем колко трудности срещнахме в този трансферен период.

Както във всеки мач сме направили анализа. Показахме на играчите почти всичко. Знаем колко конкурентен отбор са Рома и какво да очакваме от тях. Това, което се случи срещу Удинезе, може да се определи като нещо малко по-различно, защото Удинезе имаше малко късмет. Както каза Моуриньо - по-добре да загубиш 1 мач с 0:4, отколкото 4 с по 0:1", завърши специалистът.

Спас Делев подобрява личен рекорд в Европа

Спас Делев подобрява личен рекорд в Европа

Ако играе срещу Рома