Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа ще направи корекции по атаката си за предстоящия двубой с Левски за купата, пише "Тема Спорт". Словенският специалист ще заложи на Матиас Тисера, Бърнард Текпетей, Кирил Десподов и Каули Оливейра в нападение.

Първите двама се появиха след почивката в отложения мач от шестия кръг на Първа лига срещу сините преди дни. Те заеха местата на разочаровалите Игор Тиаго и Рик Джонатан. Бразилците ще седнат на скамейката в неделя. Тисера и Текпетей се включиха силно срещу Левски и раздвижиха нападението на "орлите".

Дори в края ганаецът вкара гол във вратата на Пламен Андреев, но той не бе зачете заради засада. Десподов ще стартира за втори пореден път като титуляр в последните двубои. Капитанът на националния отбор се представи силно срещу сините и отново ще спечели доверието на Анте Шимунджа.

Не се очакват други промени от словенеца. Възможно е такава да има в отбраната, където Игор Пластун не бе на ниво и не е изключено Антон Недялков да заеме неговото място, а отляво на защитата да бъде позициониран Сисиньо. В средата на терена отново ще си партнират Педро Нареси и Якуб Пьотровски. На вратата шанс пък може да получи Симон Слуга, който и през миналия сезон бе под рамката срещу сините за купата.

Лудогорец бие шута на Шимунджа при загуба от Левски за Купата

Лудогорец бие шута на Шимунджа при загуба от Левски за Купата

Столът на словенеца се клати сериозно