Старши-треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа даде официалната си пресконференция преди утрешното домакинство на Сутиеска в двубой от предварителните кръгове на Шампионската лига. Специалистът обяви, че разградчани са имали достатъчно време, за да анализират в детайли играта на черногорците. Ето какво още каза той:

"Да, бих казал, че сме разузнали съперника Сутиеска. Написахме си домашното и имаме информация за следващия ни съперник и очаквам максимални усилия от нашия отбор и голяма амбиция в мача. Знаем, че мачът ще бъде труден, все пак това е квалификация за влизане в Шампионска лига. Ще влезем в мача с максимално уважение към съперника.

Лудогорец поздрави кмета на Разград

Лудогорец поздрави кмета на Разград

Ето подробности

Няма проблеми, всички са готови. Те тренират на пълни обороти, имахме и днес занимание. В добро състояние са и са готови да играят. Първо искам да кажа, че групата от футболисти, с които разполагам, е с огромна амбиция и високо качество. Също така съм съгласен, че не знаем кога ще пристигнат нови попълнения и какво ще се случи. Но също така знаете, че нашият капитан е след дълга контузия и влезе с нас в подготовката и той ще бъде нашата голяма сила за следващия сезон. И ще реагираме, ако нещо стане.

Кирил Десподов тренира много добре, но не е готов. Защото пропуска всички приятелски мачове. Но ние сме му направили индивидуална програма. Това се отнася и за другите национали. Трябва да си вдигнат интензитета. Няма да е готов за 90 минути, но е в състава.

Но имаме два мача да изиграем и в двата мача искаме да дадем най-високото възможно ниво. Предполагам, че и Сутиеска мислят по същия начин и те искат да са по-добри. Това е квалификация за Шампионска лига и всички искат да успеят. Ние уважаваме отбора на Сутиеска и не мога да кажа, че всичко ще се реши в един мач. Но ние вярваме в себе си и в нашата класа. Но най-важното нещо е това, което ще покажем на терена. Трудно е да предположа как ще играе отборът на Сутиеска, но предвид факта, че играем у дома, очаквам те да бъдат по-дефанзивни. Най-вероятно ще бъдат опасни на контраатака. След като направихме анализа на техния отбор, нашите футболисти са наясно. Това означава, че трябва да сме концентрирани 95 минути и да наложим нашия стил на игра".

Моци: Имаме шансове за Шампионска лига, Левски изгради добър отбор с един добър треньор

Моци: Имаме шансове за Шампионска лига, Левски изгради добър отбор с един добър треньор

ЦСКА има вътрешни проблеми от края на миналия сезон, коментира той