Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа определи победата над Септември като много важна. Според него "орлите" са изиграли две различни полувремена, като след почивката футболистите му са показали манталитета си на победител.

"Много важна победа. Направихме още една крачка към успехите. Има доста голяма разлика между първото и второто полувреме. През първата част не бяхме на ниво - няколко футболисти, които получиха шанс, си помислиха, че ще им е една идея по-лесно да играят този двубой.

Лудогорец - Септември 3:1 в мач от efbet Лига

Лудогорец победи Септември с 3:1, ВАР отново герой за "орлите"!

Срещата отново беше белязана от няколко спорни решения на съдиите

След почивката бяхме на нивото, което искахме. Обърнахме развоя на срещата и стигнахме до успеха. Трудно е да се каже защо се получи така, но важното е, че спечелихме. Това, което казах на момчетата на почивката, е, че не сме на нивото, на което можем да бъдем.

Трябваше да покажем манталитета си на победител, защото с качеството, с което разполагаме, можем да променим развоя на мача. Имаме доста играчи, с които да правим ротации. Много играчи изиграха много минути, затова имаше ротации днес. Трябва да се радваме за победата, а вече е време да мислим за Рома", заяви наставникът на разградчани.