Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев говори с журналисти преди заминаването на "орлите" за Белград, където утре разградчани ще изиграят своя мач -реванш срещу Шахтьор (Солигорск) от първия квалификационен кръг от Шампионската лига.

Ето какво каза той:

"Трябва да подходим максимално отговорно в реванша срещу Шахтьор (Солигорск). Това е един коварен отбор, който ако бъде подценен ще ни създаде много големи проблеми. Нашата мисъл е, че от първата минута трябва да подходим максимално концентрирано. Не бих казал, че е кой знае колко голямо предимство това, че мачът няма да е в Беларус.

Спрягат пореден румънец за Лудогорец

Спрягат пореден румънец за Лудогорец

Става въпрос за капитана на Динамо (Букурещ)

През годините Лудогорец показа, че играе добре и като домакин, и като гост. Няма съществена разлика в представянето. Това, че мачът е в Белград не трябва да ни успокоява, напротив - трябва да сме пределно концентрирани. Освен това времето е много топло, ще коства много усили на футболистите и на двата тима.

С малко по-бавни стъпки от очакваното вървим в правилната посока. Много е трудно да се сравнява настоящия Лудогорец с предния ни отбор. Футболът се промени, реалностите също. Всички искаме да виждаме един Лудогорец, който играе атакуващо, който не се предава и който радва с комбинативна игра. Това стане ли, успехите ще дойдат".

Белград е щастлива локация за българския шампион

Белград е щастлива локация за българския шампион

Лудогорци имат 7 гола в 3 мача!