И изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев отказа да разкрие в прав текст дали през пролетта разградчани ще имат нов треньор. Този следобед "орлите" завършиха разочароващо полусезона с реми срещу Славия.

"Когато загубим две точки, за нас е равносилно на загуба. Не съм доволен. Не завършихме годината по възможно най-добрия начин, но предстои сега период, в който момчетата да починат, а след това да направят добра подготовка".

"Преди месеци ви казах, че ще развиваме Станислав Генчев в дългосрочен план. Той е момче с изключителни качества. Ние вярваме, че има потенциал да стане един от големите български треньори. Той е в Лудогорец. Още септември месец ви казах, че Лудогорец знае какъв треньор иска. През месеците, които минаха ние сме работили по този въпрос - активно, сериозно... Но когато има нещо официално и ние преценим, че е точният момент, ще го съобщим".

"В момента сигурното нещо е, че ще развиваме и инвестираме в Станислав Генчев. Подготвяме едно обучение за него. Всичко е ясно от доста време насам".

Генчев не отговори еднозначно дали остава треньор на Лудогорец

Генчев не отговори еднозначно дали остава треньор на Лудогорец

"Много е неприятно, когато загубиш две точки в последната минута