Наставникът на Лудогорец - Ивайло Петев застана преди медиите и сподели мнението си относно утрешния първи мач на "орлите" от груповата фаза на Лига Европа за сезон 2023/24. Съперник на разградчани ще бъде словашкият Спартак (Търнава).

"Никога не съм бил привърженик на това какво ще се случи. Така се е случило, така е отредил жребият и ние сме длъжни утре да излезем максимално концентрирани и да изиграем един добър мач. Пред нашите фенове винаги се чувстваме по-комфортно и се надявам с тяхната помощ да спечелим.

Нашият противник е достоен за уважение, защото е елиминирал Лех Познан, Днипро-1, доста опитен отбор, с опитни играчи. Наясно сме, че няма да ни е лесно, но трябва да подходим максимално концентрирано и да направим всичко възможно да победим.

В мачовете на Лудогорец в първенството най-големият противник на Лудогорец е самият Лудогорец. Когато не подхождаме както трябва, сме уязвими да губим точки. Утре е най-важният мач, после пак ще мислим за първенството. Смятам, че утре ще сме мобилизирани.

При всички положения Роман Прохазка може да помогне на Спартак Търнава, но в днешно време не е много трудно да разузнаеш съперника. Играл е на нашия стадион, губил е на нашия стадион, надявам се и сега да загуби.

Имам уверението на всеки един наш играч, че ще е на 100% в първенството. Те са професионалисти и трябва да се отнасят професионално към работата в клуба. Най-близо до завръщане е Дуа, Антон Недялков ще тренира в края на месеца с отбора, това е нещо позитивно. Марсел Хайстер няма да е на разположение за утре. Сонко Сундберг имаше възпаление отзад в крака и поради тази причина не игра с Ботев Пловдив, Иван Йорданов също имаше проблем и с медицинския щаб преценихме да не са в групата.

Текпетей ще е капитан, докато се завърне Антон Недялков, той е титулярният капитан, беше капитан и преди Кирил Десподов", завърши предводителят на българския шампион".

Ивайло Петев с изненадващо решение за европейските изяви на Лудогорец

Ивайло Петев с изненадващо решение за европейските изяви на Лудогорец

Остави без картотека двама от опитните си футболисти