Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев коментира победата над ЦСКА с 3:0."

"Извинихме се на нашите фенове. Направихме слаб мач в Астана. Не говорихме много, макар да беше и малко времето между двата мача. Относно мача, от първата минута влязохме агресивно. Създадохме куп положения. 3:0 срещу ЦСКА не е никак малко. Всеки един, който взе време в мача, игра на ниво. Спазиха всички указания, които бяхме дали. Това е Лудогорец и Лудогорец всеки мач трябва да показва това лице. Не искам да има лакътушене, което не ми харесва в последните мачове".

Лудогорец - ЦСКА 3:0 в efbet Лига

Лудогорец разгроми ЦСКА в Разград

Шампионите загряха за реванша срещу Астана

"Контузи се Дуа, който аз съм сигурен, че ако беше играл в мачовете с Олимпия, щяхме да продължим. Относно Руа, това е момче, което работи много усърдно и съм щастлив, че той няма толкова тренировки, колкото мачове. Всички днес бяха на висота", каза още той.

"Не съм човек, който да оценява персонала. Всеки един днес игра на изключително ниво. Радвам се как играхме днес".

"Периодът е такъв, че може да минават всякакви имена, що се отнася до Марко Пяца. Нормално е да се спекулира за много имена. Ситуацията към днес е такава", каза още треньорът на разградчани.

"Ако играем така както днес, ще отстраним Астана. Трябва да възстановим играчите и в четвъртък да изглеждаме така. Ще видим дали ще може да използваме Падт и Янков. Надявам се и двамата да са на линия.